Arckezelési konzultáció diagnosztikával

A Beautymedical esztétkai központban első alkalommal arckezelési konzultációra kerül sor, ahol bőrdiagnosztika  keretében felmérjük a bőrproblémát, valamint beszélgetést folytatunk életmódjáról, felmérjük aktuális egészségi állapotát.

Annak érdekében, hogy a legoptimálisabb eredményt érjük el, fontos pontosan megtudni a kezelendő problémát, megállapítani annak súlyosságát, és széles körben tájékozódni az esetleges megoldásokról, lehetőségekről, valamint pontosan meghatározni és végiggondolni azt, hogy Ön milyen eredményt szeretne elérni.

Egy korszerű, mikrokamerás bőrdiagnosztikai készülékünk segítségével megvizsgáljuk bőrét,mely során objektív képet kapunk aktuális állapotáról (pl. hidratáltság, rugalmasság, pórusok, foltok, faggyú, stb.). 
A berendezés, melyet használunk, képes akár 1000-szeres nagyítású felvételeket készíteni .

A diagnosztika során választ kap arra is, hogy milyen a bőre hidratáltsági foka, mi a helyzet a ráncokkal, a rugalmassággal. Megnézzük a faggyú mennyiségét, a pórusokat, a foltokat, és kitérünk az érzékenységre is. Az analízis végén a műszeres diagnosztikára támaszkodva objektíven ajánlunk termékeket, illetve ki tudjuk választani az Ön bőrének, problémájának legmegfelelőbb kezelést, szigorúan egyénre szabva.

Ha szükséges, tanácsadónőnk bőrgyógyászati konzultációra referálja Önt tovább.

Bőrdiagnosztika - Konzultáció
Bőrdiagnosztika – Konzultáció