bőrgyógyászat

Üdvözöljük a mikrotűs kezelések világában! Büszkék vagyunk rá, hogy a világ legjobbjai között számon tartott kozmeceutikáliai GENOSYS termékekkel és tűs rollerekkel hozzuk el a megújulást a bőrnek.

A GENOSYS a GENetikai újjáépítő rendszer (angolul: SYStem) rövidítését takarja. A márka feladatának tekinti, hogy a bőr öregedését késleltesse és megakadályozza, illetve megoldja az egyéb bőrproblémákat. A GENOSYS roller segítségével a hatóanyagok mélyen a bőrbe jutnak, az ún. epidermisz rétegbe, ahol közvetlenül tudják kifejteni hatásukat. A mikrotűket pont erre tervezték, hogy fizikai utat nyissanak az epidermisz felső részében a hatóanyagok számára és fokozzák azok felszívódását. Másik fantasztikus hatásuk, hogy a szervezet természetes gyógyító folyamatait beindítva ösztönzi a kollagén és az elasztin termelését, így éri el a fiatalító hatást. A mikrotűs kezelés olyan jól kiegyensúlyozott technika, mely a minimális felépülési időt a látható, hosszan tartó hatással ötvözi.

A GENOSYS mikrotűs rollerek kialakítása egyedülálló. Az egyedülálló és innovatív diszkre szerelt tűk gyártási módszere ad garanciát a kezelés legmagasabb szintű biztonságára. A tűk gyémánt alakú keresztmetszete jelentős mértékben csökkenti a kezeléshez kapcsolódó érzetet.

Megfelelve a legigényesebb vendégek elvárásainak is, a tiszta hatóanyagok nem tartalmaznak alkoholt, parabéneket, pigmenteket, illatanyagokat és felületaktív anyagokat, így minimalizáljuk az esetleges gyulladásos reakciókat. Különleges összetevők garantálják a sikert, úgymint sh-polipeptid-7, őssejt aktivátor peptidek és növényi őssejt kivonatok.

Az erős hatóanyagok és a speciális kialakítású, apró tűket tartalmazó hengerek kombinációjával az alábbiakat kínáljuk:

  • Ránctalanító, rugalmasság fokozó, pórusösszehúzó, öregedésgátló terápia
  • Pigmentkezelő, fehérítő, pórusösszehúzó terápia
  • Aknekezelő, zsíros bőr kezelő, pórusösszehúzó terápia
  • Érzékenységet kezelő, regeneráló, pórusösszehúzó koktél terápia
  • Szemkörnyék kezelése EyeCell termékekkel, speciálisan finom tűs hengerrel, mély ráncokra, szarkalábakra, táskákra, sötét karikákra illetve antioxidánsokkal való feltöltésre
  • Nyak- és dekoltázs kezelése
  • Striák és hegek, aknés hegek kezelése
  • Hajhullás kezelő HR3 Mátrix terápia, mely egyszerre ápolja a fejbőrt és a hajat. Sejtszintű génszabályozó technológiát alkalmaz, ezzel harcol a hajproblémák ellen. Segíti a haj növekedését, a haj erősödését.

 

GYIK – A vendégeink által leggyakrabban feltett kérdések és a válaszok.

Mi a különbség a hagyományos tűs rollerek és a GENOSYS rollerek között?

A hagyományos mikrotűs rollerek problémásak, mivel szinte lehetetlen a körkörös lapokat egymás mellé helyezni biztonságos vagy közeli módon anélkül, hogy azok elmozdulnának. Azaz a hagyományos bőrstimulátor nem képes hatékonyan stimulálni a bőrt, és a tűk hegye is letörhet. A letört tűhegyek súlyosan megsérthetik a bőrszövetet. Továbbá a hagyományos mikrotűs rollerekben használt tűk vastag, hosszú tűk, kör alakú keresztmetszettel. Amikor ezek a tűk a bőrt megszúrják, a fájdalomérzékelő pontokat is megszúrnak, így a páciens fájdalmat tapasztal. A fenti problémák kiküszöbölésére a DTS MG gyártó megalkotta a ‘tűhengeres (diszk) roller’ rendszert, mely egy kör keresztmetszetű henger, integrált (nem ragasztott!), nagyszámú, pontosan 540 db tűvel. Amikor a hengeren lévő tűkkel megszúrjuk a bőrt, a tűk nem károsítják súlyosan a bőrt, nem törnek el, ezért sokáig és hatékonyan használhatóak. A körkörös diszkek és a henger relatíve egyszerű szerkezet, szorosan összeállítva, azaz nem mozdulnak el, a roller használata stabil, és a hengeren nem akadnak fenn idegen anyagok.

 

A kezelés tűszúrásokkal történik. Ez fájdalmas? Én félek a tűtől.

Pont azért választottuk a GENOSYS hatóanyagok mellé s DTS MG tűs rollereket, mert rezgő fejjel csökkentik a bőr fájdalomérzetét, és kellemesebbé varázsolják a kezelést. Ráadásul kérhet érzéstelenítést is, ha mélyebb, erősebb beavatkozásról van szó.

Igaz, hogy nagyon fontos a sterilitás a kezelések során?

Természetesen, ez elengedhetetlen, hiszen apró kis csatornákat, sebeket ejtünk a bőrön, így maximálisan fontos a steril környezet. A rollerfej kizárólag az ÖN bőrének kezelésére szolgál és névre szól, és maximálisan betartva minden előírást fertőtlenítjük őket két kezelés között.

Mennyire tiszták a hatóanyagok?

Annyira, hogy a bőrön ejtett kis csatornákon át kizárólag steril, ampullából frissen kinyert összetevőket juttatunk a bőrbe, hogy Ön maximális biztonságban érezze magát.

Tudom fokozni a kezelések eredményét otthoni termékekkel?

Személyre szabottan tudunk ajánlani mindenkinek otthoni bőrápolási termékeket, melyeket lakossági kiszerelésben vásárolhat meg.

Van ellenjavallata a kezeléseknek?

Minden esetben pontosan átbeszéljünk az Ön kórtörténetét a konzultáción, hogy kizárhassunk minden kontraindikációt.

Pontosan mi történik a szervezetben a tűszúrás hatására?

A mikrotűs kezelés a bőr természetes sebgyógyító reakcióját hasznosítja, még akkor is, ha az a seb egészen apró és főként szubkután. Egy sima tűszúrás a bőrön keresztül láthatatlan reakciót váltana csak ki. Amikor a tű a bőrbe hatol, ez a sérülés, még ha kicsinek is tűnik, helyi kárt okoz, vérzést vált ki, hiszen a vékony vérerek sérülnek. Vérzés esetén a vérlemezkék automatikusan a helyszínre sietnek, még akkor is, ha a sérülés ennyire apró. Egészen más a kép, amikor ezer vagy több tízezer kicsiny vérlemezke téglafalszerűen összeépül, hiszen a vérzés, a véráramlás folyamatos, és meg kell állítani. Ez váltja ki a növekedési faktorok poszt-traumatikus kibocsátását és a fibroblasztok infiltrációját. A reakció automatikus, és olyan aktivitást indít el a szervezetben, mely a fibroblasztokat utasítja a kollagén és elasztin termelésére. (Forrás: Dr. Desmond Fernandes, Minimally Invasive Percutaneous Collagen Induction)