A férfi vendégek jellemzően más problémákkal fordulnak a bőrterapeutához. A leggyakoribbak a borotválkozáshoz köthető kiütések, de náluk is felléphet érzékenység, megjelenhet a fáradt bőr, kialakulhat ráncosodás és bizony őket is sújthatja az akne. A durva bőr is gyakori probléma, melynek oka lehet az, hogy sok időt töltenek a napon, a szabadban, erős izzadás lép fel, szennyezett levegőjű városban élnek. Ha valamilyen fontos eseményre készülnek, például esküvőre, érdemes a nagy nap előtt beiktatni néhány kezelést, hogy a legjobb formájukat hozzák.

Kiváló kezelési opciók urak esetében a hámlasztás. Miért? A professzionális peeling és tisztítás segíti a benőtt szőrszálak kiszabadítását, melyek oly sok gondot tudnak okozni borotválkozáskor. Ha ezek megszűnnek, sokkal alaposabb és simább lesz a borotválkozás. Ha az Ön bőre irritálódik, esetleg gyullad a borotválkozás után (melyet akár a piszkos borotva is okozhat!), akkor egy nyugtató hatású kezelés lehet a legjobb választás.

A férfiak bőrének is szüksége van a vérkeringés élénkítésére. A megfelelő technikával helyreállítható a keringés, ennek hatására több tápanyag jut a sejtekhez, a bőr ragyogó, oxigénnel teli lesz.

Higgye el, a bőre hálás lesz a törődésért!

 

Kezelések, melyeket kifejezetten férfi vendégeknek kiemelten javasolunk:

Stem Cell (őssejtes) kezelés férfiaknak (bővebb információért kattintson ide LINK).

Kémiai peeling kezelések (bővebb információért kattintson ide LINK).

 

GYIK

Miért utálnak a férfiak kozmetikushoz és bőrgyógyászhoz menni?

Az árkezeléseknek számos pozitív hatása van. Mégis, sok férfi gondolja úgy, hogy azokat a hölgyek érzékenyebb bőrének találták ki. Esetleg még attól is tartanak, hogy a gyengeség jelének tűnhet a bőrápolás.

Miért szeretnek a férfiak kozmetikushoz és bőrgyógyászhoz menni?

Egyre több férfi vendég gondolkodik úgy, hogy kezelés után bizony jobban néznek ki és jobban is érzik magukat. Ez pedig magabiztosságot ad – és a magabiztosabb férfi mindig vonzóbb!

Más a férfiak bőre, mint a hölgyeké?

Meglepő tény, de több bőrgyógyász szerint a férfiaknak gyakrabban kellene kezelésekre járniuk, mint a hölgyeknek. Ugyanis a bőr durvább, és tágabb pórusú, általában zsírosabb (hiszen a szervezetük több tesztoszteront termel), a tág pórus pedig hamar telítődik szennyeződéssel, és már kezdődnek is a gondok a bőrön, könnyen kialakul akne.

Otthon is kellene ápolnom a bőrömet?

Nagyon jó kérdés, és a válaszunk igen. A tágabb pórusokra oda kell figyelni, naponta alaposan meg kell tisztítani az arcot, a nyakat a megfelelő lemosóval (létezik habzó lemosó, melyet a zuhany alatt, kényelmesen lehet használni). Érdemes hetente egyszer otthoni ápolásra szolgáló hámlasztó termékkel eltávolítani a felhalmozódó hámsejteket. (folyt köv)