A központunk által kínált kezelések szortimentje gondos válogatás és összeállítás eredményeképpen jött létre. Kritikus szemmel választottuk ki a leghatékonyabb, legtisztább, és garantáltan eredményeket hozó megoldásokat. Célunk, hogy kezelni tudjuk a legkülönfélébb állapotokat, életkortól függetlenül.

Mivel mindenkinek egyedi tulajdonságokkal jellemezhető a bőre, eltérő az életstílusa, másképp táplálkozik, más állapotban van a bőre, minden egyes kezelési program, és akár még egy kezelés is teljes mértékben személyre szabott, az Ön egyedi céljainak megfelelően.

Ezért mindenképpen fontos, hogy első találkozásnál alaposan körbejárjuk, felderítsük a bőr állapotát, kiderítsük, milyen eredményt szeretne látni, ehhez mennyi idő és milyen keret áll rendelkezésre, kiszűrjük az esetleges ellenjavallatokat. Mindezek függvényében teszünk javaslatot a kezelési programra.

Kérjük, ha először jár nálunk, foglaljon időpontot konzultációra.

Hámlasztások Próba kezelés + előkészítés 16.900.- Ft

Konzultáció 9.900.- Ft

Konzultáció+ mikroszkópos állapotfelmérés, diagnosztika 19.990.- Ft

GYENGÉD, KÍMÉLETES HÁMLASZTÁSOK

I PEEL | ORMEDIC kezelés, biológiai gazdálkodásból származó hatóanyagokkal, orvosi hatásfokkal 25.900.- Ft

I PEEL | SIGNATURE FACELIFT®, a citrusok kirobbanó erejével, a kipirosodás csökkentésére, a bőr állapotának látványos javítására 25.900.- Ft

KÖZEPESEN ERŐS HÁMLASZTÁSOK

I PEEL | LIGHTENING LIFT®, ha végre szeretne megszabadulni a pigmentfoltoktól 32.700.- Ft

I PEEL | WRINKLE LIFT®, mert van megoldás a ráncokra 32.700 Ft

I PEEL | ACNE LIFT®, az aknés, pattanásos, zsíros bőrök megoldása 32.700.- Ft

I PEEL | BETA LIFT®, nagyon erősen aknés bőr kezelésére 32.700.- Ft

I PEEL | PERFECTION LIFT®, a „mindent bele” öregedésgátló kezelés 32.700 Ft

FORTE,  AZ ERŐS HÁMLASZTÁSOK

I PEEL | LIGHTENING LIFT® FORTE, makacs pigmentációra 32.700.- Ft

I PEEL | WRINKLE LIFT® FORTE, az erősebb ráncok kezelésére 32.700.- Ft

I PEEL | PERFECTION LIFT FORTE®, a legerősebb koktél a bőr komplex kezelésére 32.700.- Ft

QMS kezelések

ACTIVATOR (kollagén aktivátor) kezelés 37.200.- Ft

PURE OXIGEN (tiszta oxigénes feszesítő) kezelés 60.300.- Ft

URBAN REPAIR SIGNATURE (városi regeneráló) kezelés 33.000.- Ft

NEO TISSUDERMIA (érett bőr) kezelés 74.800 Ft

STEM CELL (őssejtes) kezelés férfiaknak

ION SKIN (bőrmegújító delux) kezelés 151.000 Ft

Sk -ALPHA arcfeszesítő kezelés 41.300 Ft

GENOSYS

Teljes arc (az ár magába foglalja saját tű+otthoni 1 db ápoló termék) 50.100 Ft / 60 perc

Szem 19.500.- Ft /50 perc

Mezoterápia nyak, dekoltázs: 29.700.- Ft /60 perc

Mezoterápia arc+szem (dermafix) 24.100.- Ft / 60perc

Ételintolerancia vizsgálatok

Az élelmiszerekre adott szervezeti reakciók kimutatására többféle vérvételi eljárást, fehérje chip alapu intolerancia 46- 220 féle élelmiszerre, allergia, hormon és gasztroenterológiai (pl.széklet, emésztési, baktériumflóra vizsgálat stb.) alkalmazunk. Diagnosztikai módszerünk egyedi és személyre szabott. Csomagajánlataink segítenek abban, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő vizsgálati módszert.

1.BÁZIS Csomag

1 alkalmas konzultáció+ diagnosztika+állapotfelmérés

Központunkban, személyes találkozás során történik a probléma feltárása. Teljes körű állapotfelmérést végzünk kérdőívünk segítségével, a tünetek vizsgálatával és arcdiagnosztikával, így személyre szabottan a megfelelő diagnosztikai módszert tudjuk ajánlani.

 

Ára BÁZIS csomag ára: 19.990 Ft

2.ALAP Csomag

Telefonos állapotfelmérés, alap vérvétel + internetes eredményközlés + nyomtatott formában dietetikai általános tanácsok

Skyp és internet segítségével otthoni környezetben történik a konzultáció+ diagnosztika+állapotfelmérés + az alap vérvétel (ujjbegyes)

 

Az ALAP csomag ára:  69.900 Ft

3.STAR Csomag

Személyre szabott 2 alkalmas konzultáció+ diagnosztika + állapotfelmérés + vérvétel ( vénás )+ dietetikai tanácsadás

Központunkban, személyes találkozás során történik a probléma feltárása. Teljes körű állapotfelmérést végzünk kérdőívünk segítségével, a tünetek vizsgálatával és arcdiagnosztikával, így személyre szabottan a megfelelő diagnosztikai módszert tudjuk ajánlani. Ezt követően időpontot rögzítünk a megfelelő vizsgálati vérvételre. Vérvétel után 10-15 napon belül személyes találkozás során az eredményt kiértékeljük , majd szükség esetén dietetikai segítséget adunk.

Lehetőség van opcióként választani az SOS vérvétel és eredmény kiértékelését. Melynek értéke: 15.000 Ft

 

A START Csomag ára: 71.200 Ft

                          SOS ár: 84.900 Ft

4.PLUSZ csomag

Személyre szabott 3 alkalmas konzultáció+ diagnosztika + állapotfelmérés + vérvétel ( vénás)+ dietetikai tanácsadás+ teljes körű genetikai táplálkozás beállítás

Központunkban, személyes találkozás során történik a probléma feltárása. Teljes körű állapotfelmérést végzünk kérdőívünk segítségével, a tünetek vizsgálatával és arcdiagnosztikával, így személyre szabottan a megfelelő diagnosztikai módszert tudjuk ajánlani. Ezt követően időpontot rögzítünk a megfelelő vizsgálati vérvételre. Vérvétel után 10-15 napon belül személyes találkozás során az eredményt kiértékeljük, majd szükség esetén dietetikai segítséget adunk. A megfelelő élelmiszerek és hatékony táplálkozás beállításához speciális vizsgálat és mérő műszer segítségével meghatározzuk jelenlegi sejtenergiaszintjét (ez azért szükséges, mert megmutatja, hogy sejtjei mennyire tudják hasznosítani a bevitt tápanyagokat) genetikai táplálkozási típusát, a szénhidrát toleranciát és beazonosítjuk, melyek azok a biztonságos  élelmiszerek melyek segítségével ideálissá tehető táplálkozása. Ennek segítségével elérheti a tökéletes formát, ideális testsúlyt, maximális erő és eregiaszintet, vitalitást és az erős immunrendszert. Mindezekről teljes nyomtatott anyagot adunk, melyben a javasolt élelmiszerek mellett sport és életmódajánlás,  1 hetes étkezési menüterv és élelmiszer bevásárló lista is szerepel.

 

Lehetőség van opcióként dietetikus által új heti mintaétrend és bevásárlólista elkészítésére.

Melynek értéke: 10.000 Ft/hét

 

A PLUSZ csomag ára: 109.800 Ft

5.EXTRA csomag

Folyamatos konzultáció+ diagnosztika + állapotfelmérés + vérvétel ( vénás)+ dietetikai tanácsadás+ teljes körű genetikai táplálkozás beállítás és kontroll mérés

Központunkban, személyes találkozás során történik a probléma feltárása. Teljes körű állapotfelmérést végzünk kérdőívünk segítségével, a tünetek vizsgálatával és arcdiagnosztikával, így személyre szabottan a megfelelő diagnosztikai módszert tudjuk ajánlani. Ezt követően időpontot rögzítünk a megfelelő vizsgálati vérvételre. Vérvétel után 10-15 napon belül személyes találkozás során az eredményt kiértékeljük , majd szükség esetén dietetikai segítséget adunk. A megfelelő élelmiszerek és hatékony táplálkozás beállításához speciális vizsgálat és mérő műszer segítségével meghatározzuk jelenlegi sejtenergiaszintjét (ez azért szükséges, mert megmutatja, hogy sejtjei mennyire tudják hasznosítani a bevitt tápanyagokat) genetikai tipusát  és beazonosítjuk, melyek azok a biztonságos  élelmiszerek melyek segítségével ideálissá tehető táplálkozása. Ennek segítségével elérheti ideális testsúlyát, maximális erő és ergiaszintjét, vitalitását és erős immunrendszerét. Mindezekről teljes nyomtatott anyagot adunk, melyben a javasolt élelmiszerek mellett sport és életmód ajánlás, személyre szabott élelmiszerlista, 1 hetes minta étrend és élelmiszer bevásárló lista is szerepel. A mérési  eredményeket rögzítjük, heti telefonos konzultáció során segítjük az átállást és válaszolunk a felmerülő kérdésekre. 8 hét múlva kontroll mérésekkel, konzultációval tovább segítjük a helyes életmódra való átállást.

 

Lehetőség van opcióként dietetikus által új heti mintaétrend és bevásárlólista elkészítésére.

Melynek értéke: 10.000 Ft/hét

Lehetőség van igény szerinti időszakonként kontroll mérésekre, melynek során az aktuális állapothoz alakíthatók a heti étrendek.

Melynek értéke: 9.900 Ft/alkalom

 

Az EXTRA  csomag ára: 114.800 Ft