Ez a háromszor (2015,2016,2017 World Best Spa Brand)) is világdíj nyertes anti-aging termékcsalád szokatlan módon került be a szépségápolásba. A QMS medikozmetikumok atyja és megalkotója Dr. Erich Schulte, aki több mint 25 éve formálja és alakítja a bőrápolás világát, innovatív és fejlett kezeléseivel. Sebészként traumás és kozmetikai sebészeti beavatkozások révén került kapcsolatba a szakterülettel, ugyanis a bőr gyógyulási folyamatát kezdte el kutatni. A sebészek ugyan képesek voltak visszaállítani az arc formáját, de a hegeket és a károkat nem. Rájött, hogy ha képes lenne arra, hogy a kollagén újratermelődését beindítsa, azzal megoldaná a problémát. Megkereste azokat a természetes, oldódó kollagéneket, melyek a bőrbe juttatva fokozzák a bőr regenerálódását – így születtek meg a márka alapjai.

Tapasztalja meg ön is a fantasztikus eredményeket biztosító QMS kezeléseket!

Activator (kollagén aktivátor) kezelés: A legnépszerűbb QMS arc- és nyakkezelés, ami anti-aging, öregedésgátló hatásáról híres. Regenerálja a fény okozta károkat, feltölt nedvességgel és hatóanyagokkal, a ráncok pedig kisimulnak és feltöltődnek, javul a szarkalábak megjelenése.

Pure oxygen (tiszta oxigénes feszesítő) kezelés: Fakó a bőre? Petyhüdt és laza? Fáradt az arca? A megoldás a bőr sejtjeinek oxigénnel telítése a 96% tisztaságú oxigénnel működő készülékkel, ami szinte új életet ad a bőrnek. Az oxigén és a hialuronsav mellett a kezelés része a relaxálás és a dekoltázsmasszázs is. Ha ragyogó tekintetre, látványos frissességre, feszességre vágyik, ez az Ön megoldása!

Urban Repair Signature (városi regeneráló) kezelés: Sejtmegújító és az epidermiszt hosszan hidratáló medikozmetikai kezelés, amely támogatja a bőr fiatalságát. Kifejezetten a városi életmód káros hatásaival szemben veszi fel a harcot. A bőr kisimul, egyenletes lesz, ragyog. Minden bőrtípusra, bármely életkorban.

SK-Alpha (fahéjas feszesítő) kezelés: Élettelen, fakó és száraz a bőre? Valamilyen módon szeretné életre kelteni? A fahéj különleges melegítő és fertőtlenítő hatásával mi megoldjuk a problémát. Élénkitjük a bőr mikrokeringését, a dús kollagén táplál, a fahéj melegít. A következő fázisban algamaszk hűti le a kezelt területet, és további hatóanyagokat, ásványi anyagokat juttat a szövetekbe. Az eredmény: hidratált, kisimult és ragyogó bőrfelszín. Különösen jótékonyan a fakó, sápadt bőrre, de bármilyen bőrtípusra megfelelő.

Neo Tissudermia (érett bőr) kezelés: Az érett bőr esetén a cél a bőr regenerálása, emelése, liftingje, és nem csak az arcon, de a nyakon és a dekoltázson is. A 90 perc alatt nem csak a legaktívabb kollagénstimulálókat juttatjuk a bőrbe, de tökéletes a kikapcsolódásra és a relaxálásra is.

Stem Cell (őssejtes) kezelés férfiaknak: Mert a férfiak bőre különleges törődést igényel! Ezért a számukra összeállitott tisztító és hidratáló kezelés teljes mértékben megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, egészen a pórusok mélyéről. A bőr megnyugszik, a kollagének feltöltik. Figyelem, veszélyesen növeli a vonzerőt!

Ion Skin (bőrmegújító delux) kezelés: A feszesítő kezelések között is a legkiemelkedőbb eredményeket hozza, mert az elasztin növekedésével a bőr rugalmasabbá válik. Megváltoztatjuk a bőr áteresztő képességét, és így a speciális összetevők még jobban és még mélyebbre beszívódnak. Otthoni terméke, az Ion Skin Equilizer világdíjat nyert szérum! Leginkább az igényes hölgyeknek javasoljuk, akik szeretik a luxus kényeztetést és a hatékony feszesítő arckezelést.